Mousepad blokken met bedrukking

Mousepad blokken bedrukt met uw logo

Ondanks dat iedereen tegenwoordig een optische muis heeft die zich op iedere vlakke ondergrond thuis voelt, is het soms toch prettig om een mousepad te kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld op locatie of in een rijdend voertuig. U kunt bij Holland 4 You papieren mousepads bedrukt met uw logo bestellen. Deze mousepads zijn opgebouwd uit 25 vel houtvrij papier met een kartonnen ondergrond. U kunt dus op uw papieren mousepad ook meteen aantekeningen maken.

Een mousepad met logo is een prima reclamedrager

Wilt u op een leuke en effectieve manier reclame maken voor uw bedrijf? Dan is een mousepad met uw logo een heel goede keuze. De mousepad wordt wellicht dagelijks gebruikt en al die tijd is uw logo prominent in beeld. U kunt behalve uw logo ook uw contactgegevens op de mousepad laten drukken zodat de gebruiker direct naar uw website kan gaan of u kan bellen. Een betere manier is er niet om reclame te maken voor uw onderneming. Een mousepad is een leuk presentje om weg te geven tijdens een bedrijfspresentatie of als u uw bedrijf vertegenwoordigt op een evenement.

Bestel nu direct online uw mousepad blok met logo bedrukking

U kunt direct online mousepads met uw logo bestellen. U kunt kiezen uit bedrukking in 1 kleur of als u dat wenst in full colour. Wilt u eerst een prijsopgave dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Neemt u hiervoor contact met ons op, wij sturen u dan zo snel mogelijk een reactie. Na uw akkoord op de drukproef die u per mail ontvangt wordt uw opdracht direct in productie genomen. U ontvangt uw order doorgaans binnen 3 weken na akkoord.  

Vanaf € 0,62

Mousepad blokken 25 vel

Een mousepadblok van 25 vel of een veelvoud daarvan gebruik je niet alleen als snelweg voor je muis, maar ook voor snelle notities. Standaard met antislipkarton en voorzien van afgeronde hoeken.
SPService
SP-MP2220-25
7434006630696
Levertijd:ca. 2 weken na akkoord mailproef
Vanaf € 0,89

Mousepad blokken 50 vel

Een mousepadblok van 50 vel of een veelvoud voor je muis en het maken van snelle notities. Voorzien van afgeronde hoeken en antislip karton.
SPService
SP-MP2220-50
7434006861847
Levertijd:ca. 2 weken na akkoord mailproef