Topblokken met logo bedrukking

Topblokken met uw logo laten bedrukken

Een topblok met uw logo is een ideale manier om uw bedrijfsnaam prominent onder de aandacht te brengen. Topblokken met logo zijn schuin aflopend zodat uw logo zeer goed tot zijn recht komt. De voorzijde van het Topblok heeft schuine kant die door de afloop van de bedrukking is gesneden, zo blijft de tekst volledig leesbaar t/m het laatste blad. De topblokken zijn gemaakt van 90 grams wit papier, gelijmd op een 300 grams wit onderkarton en verkrijgbaar in 2 hoogtes. De memoblaadjes zijn ideaal voor het snel noteren van een telefoonnummer of een boodschap voor een collega. Ook voor thuis zijn deze blokken heel handig, om een berichtje voor een huisgenoot achter te laten of voor het maken van een boodschappenlijstje.

Vanaf € 0,84

Topblokken, 80 vel per blok schuinaflopend

Voorzijde heeft schuine kant die door de afloop van de bedrukking is gesneden, zo blijft de tekst volledig leesbaar t/m het laatste blad. De blokken worden enkelzijdig bedrukt. 
SPService
SP-TOPBL080
7434006630634
Levertijd:ca. 8 werkdagen na akkoord mailproef
Vanaf € 1,32

Topblokken, 160 vel per blok schuinaflopend

Topblok met schuinaflopende voorzijde, tekst blijft volledig leesbaar t/m het laatste blad. De blokken worden enkelzijdig bedrukt. 
SPService
SP-TOPBL160
7434006854832
Levertijd:ca. 8 werkdagen na akkoord mailproef

De ideale giveaway op beurs en evenement

Wilt u uw bedrijf onder de aandacht brengen dan vraagt u zich wellicht af waarmee u dat het beste kunt doen. Het grote voordeel van een topblok met logo is dat het logo hierop zeer goed naar voren komt. Ook blijft het logo lang in beeld, tot het blok uiteindelijk helemaal is opgebruikt. Dit is dus een prima manier om uw bedrijfsnaam voor lange tijd in beeld te hebben bij de ontvanger. Een notitieblok is bovendien een presentje dat mensen graag aannemen omdat iedereen ze wel kan gebruiken.

Bestel nu voordelig topblokken met logo of bedrijfsnaam

Wilt u uw bedrijf op een aantrekkelijke en leuke manier onder de aandacht brengen? Bestel dan onze topblokken met 80 of 160 notitieblaadjes. U ontvangt vooraf een proefdruk per e-mail met uw logo of tekst zodat u dit kunt beoordelen. Na uw akkoord kunt u uw bestelling in 2-3 weken verwachten. Voor herhaalde bestellingen berekenen wij een extra scherp tarief. Bent u door uw voorraad heen, neem dan contact met ons op voor een persoonlijke offerte.