Notebook combisets met logo bedrukking

Notitieboek combisets bedrukt met uw logo

Een snelle notitie maken op papier komt nog steeds regelmatig voor ondanks het digitale tijdperk waar we in leven. Een handige set notitieboekjes en zelfklevende memoblaadjes is dan ook een zeer gewaardeerd relatiegeschenk en ook heel handig voor uzelf en uw medewerkers. Bij Holland 4 You kunt u de set laten bedrukken met uw logo zodat het een aantrekkelijke reclamedrager wordt. Ideaal voor in de conferentietas of op het bureau.

Vanaf € 1,03

Softcover combisets 2

Zelfklevende memo's en fel gekleurde markers in een 350 grams Full Colour bedrukte softcover glanslaminaat omslag.
SPService
SP-129806
7434006858878
Levertijd:10 werkdagen na akkoord mailproef
Vanaf € 1,14

Softcover combiset

Voordeliger in prijs dan het populaire Hardcoverboekje. Verder biedt de Softcover u ook alle mogelijke variaties qua inhoud en formaat. De softcover van stevig 350 grams wit karton en standaard voorzien van glanslaminaat wordt geheel naar wens in Full Colour bedrukt.
SPService
SP-106778
7434006858892
Levertijd:10 werkdagen na akkoord mailproef
Vanaf € 1,72

Hardcover notebook combisets

Een echt hebbedingetje, dit populaire hardcover memoboekje met 2 zelfklevende memoblokjes en een set fel gekleurde page markers. De hardcover is standaard voorzien van glanslaminaat en wordt geheel naar wens in full colour bedrukt.
SPService
SP-1107718
7434006859806
Levertijd:15 werkdagen na akkoord mailporef

Altijd een notitieboekje bij de hand

De notebook combisets met logo bestaan uit een handig notitieboekje, een blokje met memoblaadjes en handige gekleurde zelfklevende tekstmarkers. De blaadjes in het notitieboekje en memoblokje worden in 1 kleur met uw logo of bedrijfsnaam bedrukt. De omslag van het notitieboekje kunt u full colour laten bedrukken met een afbeelding of tekst naar keuze. Een leuke attentie om aan klanten te geven of deel de losse items uit op een beurs of congres.

Bestel nu deze leuke bedrukte bureauset met logo

Wilt u ook uw merknaam op een leuke manier onder de aandacht brengen? Bestel dan nu deze leuke notebook sets met logo bij Holland 4 You. Wij nemen uw opdracht in productie nadat u akkoord bent gegaan met de drukproef die wij u per e-mail toesturen. U kunt uw bestelling vervolgens binnen maximaal 3 weken verwachten. Heeft u vragen of wilt u vooraf een offerte voor uw opdracht? Neemt u dan contact op met onze klantenservice. Ook met vragen over onze overige producten kunt u uiteraard bij ons terecht.