Penblokken met logo bedrukking

Penblokken laten bedrukken met uw logo

Een penblok is een schrijfblok met een uitsparing voor een balpen. U kunt deze penblokken laten bedrukken met uw logo door Holland 4 You. Ideaal om uit te delen tijdens een workshop of presentatie. De penblokken worden zonder balpen geleverd. U kunt balpennen bedrukt met uw logo eveneens bestellen bij Holland 4 You. Zo kunt u een compleet schrijfsetje uitreiken.

Goed voorbereid naar een cursus of seminar

Als u een cursus of seminar organiseert dan is het handig als de aanwezigen aantekeningen kunnen maken. Er zullen altijd aanwezigen zijn die vergeten om een pen en schrijfblok mee te nemen. Dan kunt u goed voor de dag komen door gratis penblokken beschikbaar te stellen. Deze penblokken zijn leverbaar in drie maten, te weten A6, A5 en A4. De blokken hebben 100 vel papier en een gelamineerde kaft. Deze kaft kan full colour worden bedrukt met uw logo, uw bedrijfsnaam of een door u op te geven tekst. Een combinatie is natuurlijk ook mogelijk.

Bestel direct penblokken met logo tegen een scherpe prijs

Wilt u ook goed voor de dag komen bij ieder symposium of training? Bestel dan nu bij Holland 4 You deze handige penblokken met logo En vergeet niet om direct balpennen met logo mee te bestellen. U ontvangt een drukproef per e-mail. Na uw akkoord wordt uw opdracht uitgevoerd en kunt u uw bestelling na circa 2 weken verwachten. Wilt u liever eerst een offerte of heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

  • Prijzen zijn excl. btw
  • Specificatie : 70 gr houtvrij wit offset papier, kopgelijmd op grijsonderbord  voorzien van omslag van 200 gr. MC glanslaminaat voor o.a. als penhouder. 
  • Bedrukking : elk vel, éénzijdig bedrukt in 1 t/m 4 PMS kleuren
  • Verpakking : in handzame dozen.
  • Levertijd : ca. 2-3 weken na goedkeuring digitale mailproef
  • Genoemde adviesprijzen zijn incl. cliché en filmkosten.
Vanaf € 0,80

A6 Penblokken incl. full colour bedrukking

Penblok heeft een schrijfblok met 80 grams papier in een stevige gelamineerde boekomslag, met pensleuf.
SPService
SP-PNBLA6
7434006630641
Levertijd:ca. 10 werkdagen
Vanaf € 1,14

A5 Penblokken incl. full colour bedrukking

A5 Penblok heeft een schrijfblok met 80 grams papier in een stevige full colour bedrukte glans gelamineerde boekomslag, met pensleuf.
SPService
SP-PNBLA5
7434006866897
Levertijd:ca. 10 werkdagen
Vanaf € 1,75

A4 Penblok incl. full colour bedrukking

A4 Penblok voorzien 80 grams schrijfblok full clour bedrukt in een  full colour bedrukte gelamineerde boekomslag, met sleuf voor pen.
SPService
SP-PNBLA4
7434006867801
Levertijd:ca. 10 werkdagen